Pulover s kapuco z unikatnim potiskom

Uspešna podjetja vlagajo v svoje zaposlene in rade obdarujejo tako njih kot svoje poslovne partnerje, naročnike in stranke. Zavedajo se, da je to vložek v njihovo dobro ime in prepoznavnost ter v to, da jih drugi cenijo, zaradi česar še raje sodelujejo z njimi. Ena od možnosti za obdarovanje vseh, ki na tak ali drugačen način sodelujejo ali podpirajo s podjetjem, so tudi oblačila z unikatnimi potiski, recimo pulover s kapuco ali kak drug kos. Nanj lahko pole logotipa svojega podjetja natisnete tudi kakšno zabavno geslo ali motiv ter tako poskrbite za to, da ga bodo obdarovanci in obdarovanke še raje nosili!

Rojstni dan podjetja ali vaših zaposlenih

Puloverji s kapuco z unikatnim potiskom so zagotovo lepo darilo za rojstni dan kakšnega od vaših zaposlenih, lahko pa jih podarite kar vsem zaposlenim ob rojstnem dnevu ali obletnici podjetja. Če recimo praznujete pet, deset, dvajset ali več let o ustanovitve podjetja, potem je to lepa obletnica, ki jo je treba seveda tudi ustrezno proslaviti na ustrezen način.

To pa najlepše pokažete tako, da obdarujete svoje zaposlene z uporabnim in lepim darilom, kakršen je kakovosten pulover s kapuco, ki ga lahko nosijo za različne priložnosti. Zagotovo ga bodo veseli, seveda pa lahko po želji za rojstni dan podjetja podarite tudi kaj drugega, saj je izbira različnih promocijskih oblačil in drugih daril, na katere lahko natisnete unikaten napis ali motiv zelo pestra. Pulover s kapuco je tako le ena od možnosti, s katero gotovo ne boste zgrešili.

Unikaten potisk po vaši izbiri

Na pulover s kapuco lahko natisnete praktično karkoli. Če gre za darilo podjetja, potem boste verjetno nanj natisnili vaš logotip ali ime podjetja, ni pa nujno, da je to edino, kar je napisano na puloverju. Lahko uporabite tudi vaš slogan ali kakšen drug napis. Če imate reklamni oddelek ali koga v podjetju, ki vam pomaga pri promociji, se lahko skupaj spomnite kakšnega zanimivega predloga za napis ali motiv na puloverju. Če je ta napis še malo šaljiv oziroma zabaven, bo to poskrbelo za dodatno dobro voljo med vašimi zaposlenimi, kar je še dodaten plus.