Personalizirana darila za rojstni dan in druge priložnosti

Personalizirana darila predstavljajo najboljšo izbiro, saj so v njih zajete značilnosti osebe, ki bo dar prejela. Osebna nota daje svojevrsten čar, saj pri prejemniku sproži niz čustev, ki so povezana z nečim, kar mu je blizu in kar ima rad. Tisti, ki je izdelek podaril, pa se tudi dobro počuti, saj ve, da je bila njegova izbira izdelka uspešna.

Unikaten poklon lahko dosežemo na različne načine. Pri tem lahko na izdelek vgraviramo ime ali pa je ime slavljenca izvezeno na majico ali na kateri drugi izdelek iz blaga. Tretjo izbiro pa predstavlja tisk. Pri tem pa ni nujno, da osebno noto predstavlja samo ime slavljenca, temveč lahko natisnemo tudi najljubši citat, sliko domačega ljubljenčka ali sliko najljubše glasbene skupine. Osebno povezavo z izdelkom pa lahko dosežemo tudi z izbiro priljubljene barve ali vzorca.

Ali unikatne izdelke lahko poklonimo vsem ljudem?

Personalizirana darila za rojstni dan so primerna za vse ljudi, ne glede na spol, starost ali razmerje. Z njimi namreč izražamo naše zanimanje do tistega, kateremu dar poklanjamo. Pri tem pa slavljencu  damo vedeti, da nam je mar za njegove interese in želje. S tem ustvarjamo dodatno bližino v medsebojnem odnosu.

Žena lahko izkaže svojo ljubezen do moža s tem, ko mu za rojstni dan podari lepo polo majico z natisnjenim osebnim sporočilom. Sodelavka lahko svojemu bližnjemu sodelavcu za rojstni dan pokloni usnjeno denarnico ali drago pisalo z vgraviranim imenom. Prijatelj pa lahko svoji prijateljici za rojstni dan podari unikatno skodelico za kavo, na kateri je natisnjen njen najljubši citat.

Ali unikatne izdelke lahko poklonimo ob vseh priložnostih?

Personalizirana darila niso namenjena le za rojstne dneve, temveč tudi za ostale priložnosti, kot so poroke, razne obletnice in prazniki. Ob vsaki priložnosti lahko poklonimo nek izdelek, ki ima dodano vrednost, saj je unikaten in posebej izdelan za določeno osebo, najsi bosta to nevesta in ženin, babica in dedek, ki praznujeta obletnico poroke ali pa fant, ki je ravnokar diplomiral.

Unikatni izdelki z osebno noto pa so lahko tudi del trženjske strategije v podjetjih, ki ob različnih priložnostih, največkrat so to zaključne božično novoletne zabave, obdarjajo svoje poslovne partnerje, kupce in zaposlene. Personalizirana darila po meri lahko naročimo v spletni trgovini na naslovu www.habeco.hr.